Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATV – Beşiktaş – Trabzonspor Maçını Canlı İzle

Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşanıyor. Bu sezon Süper Lig’de istedikleri performansı sergileyemeyen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek istiyor. Abdullah Avcı yönetimi ile son haftalarda çıkış yakalayan Trabzonspor ise bu kupayı kazanıp müzesine eklemek istiyor. Peki Beşiktaş – Trabzonspor maçı ne zaman? Beşiktaş – Trabzonspor maçı kaçta? Beşiktaş – Trabzonspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş – Trabzonspor maçını canlı nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası’nı son olarak 2020/2021 sezonunda müzesine götürmüştü. Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediği gibi başlayaman Beşiktaş kupada mutlu sona ulaşmak istiyor. . Abdullah Avcı yönetimi ile son haftalarda çıkış yakalayan Trabzonspor ise bu kupayı kazanıp müzesine eklemek istiyor. Peki Beşiktaş – Trabzonspor maçı ne zaman? Beşiktaş – Trabzonspor maçı kaçta? Beşiktaş – Trabzonspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş – Trabzonspor maçını canlı nereden izleyebilirim?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası finali Atatürk Olimpiyat stadyumu’nda oynanacağını açıklamıştı.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki oynanacak final mücadelesi 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak.

Beşiktaş-Trabzonspor Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayınız!!!

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

İstanbul’da Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Trabzonspor maçı ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş:

Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Salih, Rashica, Muçi, Semih

Trabzonspor:

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet, Onuachu

BEŞİKTAŞ’IN TURNUVADAKİ YOLU

Ziraat Türkiye Kupasına 5. turdan başlayan siyah-beyazlı takım, Eyüpspor, Antalyaspor, Konyaspor ve MKE Ankaragücü’nü eleyerek adını finale yazdıran taraf oldu.

TRABZONSPOR’UN TURNUVADAKİ YOLU

Karadeniz ekibi Trabzonspor ise 4. turdan girdiği Türkiye Kupası’nda Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve Fatih Karagümrük gibi takımları eleyerek adını finale yazdıran diğer takım oldu.