Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler’in Sahalara Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’den,

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan Milli oyuncumuz Arda Güler yeni kulübü Real Madrid’de yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeni ile henüz yeni takımı Real Madrid’de hiçbir resmi maçta forma giyemedi.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol basını Sport’ta çıkan habere göre: Sakatlığını atlatan Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid’in oynayacağı Villarreal maçında sahalara dönebileceği yazdı.

Ancelotti Oynatabilir

Haberin devamında Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin, Villarreal maçında Arda Güler’i mücadelede oynatabileceğini belirtti.

Carlo Ancelotti yaptığı açıklamada; ” Arda Güler, yoğun antrenmanlara başlayacak, Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur.” ifadelerini kullandı.

Arda Çalışmalara Başladı

Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan ve kamp sırasında sağ dizinden sakatlanan ve 14 Ağustos’ta ameliyat olan Arda Güler, iyileştikten kısa bir zaman sonra 26 Eylül’de bu sefer sol ayak arka adalesinden sakatlık yaşamaıştı.

Real Madrid forması giyen Arda Güler, forma giymeyi beklediği zaman 10 Kasım’da tekrardan sakatlanan Arda sakatlığını atlattı ve takımı ile tekrardan çalışmalara başladı.

Arda’nın muhtemelen oynayacağı mücadele 17 Aralık Pazar günü Real Madrid – Villarreal’i konuk edecek.