Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler Real Madrid’den Ayrılmak İstiyor !

İspanya devi Real Madrid’de

İspanya devi Real Madrid’de forma giyen Milli oyuncumuz Arda Güler, geride kalan sezonda Real Madrid’de istediği süreyi bulamazken, İspanyol basınından genç futbolcu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu haberde genç yetenek Arda’nın takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. 19 yaşındaki futbolcu, forma giydiği kısa sürede ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

La Liga ekiplerinden Real Madrid’de geride bıraktığımız sezon istediği süreyi bulamayan yıldız Arda Güler’in takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. İspanyol basınından Diario Sport’ta yer alan haberde, yıldız futbolcunun bu kararı neden verdiği aktarıldı.

“GİTMEK İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACK”

Milli futbolcu Arda Güler’in Real Madrid’den ayrılmayı düşündüğünü öne sürülen haberde şu ifadeler kullanıldı:

“Arda geçen sezona Amerika kampında yaşadığı sakatlıkla kötü bir başlangıç yaptı ve dili ya da oynayacağı yeni futbolu bilmeden devam etmesi zordu. Carlo Ancelotti ona mental açıdan yardımcı olmaya çalıştı ama sahada ona nerdeyse hiç fırsat vermedi. Türk oyuncu tarihin tekerrür etmesini istemiyor ve gerekirse, Madrid’in onu A takımda görmek istemesine rağmen, kiralık olarak ayrılmayı zorlayacak.

“MİLAN İSTİYOR”

Arda’nın takımdaki son forvet olarak görülmesi halinde karmaşa kısa sürede büyüyebilir. Milan ya da Bayer Leverkusen onu çok istedi. Mbappe, Vinicius ve Rodrygo onun önünde. Brahim’in de bir avantajı var ve bir orta saha oyuncusu olarak Bellingham ile rekabet etmesi gerekiyor.

“İLK 11’DE OYNAMASI İMKANSIZ”

Her ne kadar Avrupa Şampiyonası’nda sihirli bir değneğin dokunduğu bir oyuncu olduğunu kanıtlamış olsada, Arda Güler’in ilk 11’deki yeri şu anda imkansız gibi görünüyor.”