Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Angel Di Maria’dan Beşiktaş’a Müjdeli Haber Geldi !

Süper Lig devi Beşiktaş’ın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Arjantinli yıldız Angel Di Maria, Suudi Arabistan’dan kendisine gelen teklifleri reddederek Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın

Geride bıraktığımız sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekipler Arjantinli yıldız futbolcu Di Maria ile temas kurdu.

Dİ MARİA ARABİSTAN’DAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİ

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldız futbolcu için somut adımlar attığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Di Maria’nın menajeriyle görüşmelerini hem ikinci başkan Hüseyin Yücel hem de danışman Brad Friedel üzerinden sağlıyor.

Siyah-beyazlı takımın kurmayları Arjantinli yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için tüm şartları zorladığı kaydedildi. Portekiz ekiplerinden Benfica’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Di Maria’nın Suudi arabistan’dan gelen teklifleri reddettiği öğrenildi.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla toplamda 49 müsabakaya çıkan Arjantinli yıldız Angel Di Maria, bu maçlarda 17 gol ve 15’de asist katkısı sağladı.