Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç : İlk Önce Siz İstifa Edin !

Trenyol Süper Lig’de oynanan

Trenyol Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe – Hatayspor maçında, maçın hakemi olan Kemal Yıldız’ın istifa etmesinden sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

A Spor’a telefonla bağlanan Ali Koç, TFF’yi ağır bir şekilde eleştirerek şu açıklamalarda bulundu .

‘Yolun bittiği yerdeyiz. Çok garip olaylar yaşanıyorç Özellikle bu hafta içinde… Daha bugün bir yardımcı hakem istifasını açıkladı. Son dönemde birçok olay oldu. bunlara dair hiçbir önlem alınmaması bizi endişeye sevk ediyor. Kara para aklama iddiaları var futbolda.. Bir hakem eşinin öte yandan açıklamaları var, doğru yada yanlış. Federasyon başkanının öyle anlıyorumki cesareti yok. Temizlik isteyen, adalet isteyen insan tüm bu iddiaların dibine kadar iner. Gerekiyorsa çağırın bizi de dedik. Bu federasyon danışmanlarla yürütülemez. Hakem hatalarından herkes rahatsız. Televizyondaki yorumcular da rahatsız. Müthiş bir çifte standart var. Bizim TFF ile ilgili artık sabrımız tükendi. Başkanın iyi niyetine inanıyorduk, hala da inanmak istiyorum yapısal olarak ama şu anda geldiğimiz noktada TFF Başkanı’nın niyetini pazar günü anlatacağım sebepler dolayısıyla sorgulamak zorundayız.”

Biz Bu Pisliği Kurtaracağız

”  Bu federasyon başkanı bizimle çalışır ya da çalışmaz ama biz bu pisliği kurtaracağız. Dürüst hakemlerle, hakkı yenen hakemlere çağrı yapıyorum; İlk önce siz istifa edin. Çünkü en çok hakkı yenenler ceza çekiyor. Trabzonspor’un da bugün açıklaması var. Katılıyoruz. Bu sene özelinde herkes endişeli. Onlar da biz de adaletli bir yaklaşım bekliyoruz. Bir de İzmir grubu var, daha önce de ifade etmiştim. İnlerine gireceğiz demiştik. Benim şurada kısa bir dönemim kaldı. Ben şampiyonluk için ne kadar mücadele edeceksem bu İzmirli grubu ile de o kadar mücadele edeceğim” dedi.

TFF Başkanı Büyükekşi’yi eleştiren Ali Koç : ”Biz en son Federasyon başkanı ile görüştüğümüzde başkan aynı gün ve takip eden saatlere başka kulüplere de randevu vermişti. Kulüpleri birbirine çarptıran tavrı çok yakışıksız. Orada bundan şikayet eden iki kulüp başkanı da aynı şeyi söyledi. Futbol böyle yönetimez ” ifadesini kullandı .