Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç Film Setini Ziyaret Etti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin Başkanı olan Ali Koç Film setini ziyaret etti. Fenerbahçe’nin kazandığı kupardan olan, General Harington Kupası’nı anlatan film setini ziyarete gitti Fenerbahçe Başaknı Ali Koç.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu üyeleri Simla Türker Bayazıt, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Selahattin Baki ile Yönetim Kurulu ve Başkan Başdanışmanı Mümtaz Karakaya, yönetmen Abdullah Oğuz ve oyuncularla bir araya gelerek sohbet etti.

Film setini gezen Ali Koç , filmin ekipleriyle hatıra fotğrafı çektirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a, film ekibi o döneme ait Fenerbahçe forması hediye ettiler.

Ali Koç’un Film Hakkındaki Açıklaması:

” Biz bu filme çok inanıyoruz. Yıllardır General Harington Kupası filmini yapmak için kulübe çok başvurular oldu. Ben yöneticiyken de başkanken de bunu yaşadım. Ama o veya bu nedenle bir şekilde hiçbir zaman gerçekleşmedi. Dolayısıyla Abdullah Bey’i ve ekibini ilk defa bu filmin hikayesini filme dönüştürdükleri için tebrik etmek istiyorum. Camiamız adına da teşekkür etmek istiyoruz.”

Fenerbahçe Traftarının Filme Sahip Çıkacağına İnanıyoruz

” Bu filmin çok başarılı olacağına inanıyoruz. Fenerbahçe taraftarlarının da bu filme ciddi anlamda sahip çıkacağına inanıyoruz çünkü çok az camiaya nasip olur böyle bir hikaye. Hatırlatmak gerekirse, biz bu Cumhuriyetin, bu genç ülkenin önce kurtuluşunda sonra kuruluşunda öok önem vazifeler icra etmiş bir camianın evlatlarıyız.

Bizim hikayemiz çok. Bu Cumhuriyet için de çok, bu ülke içinde çok. Söz konusu Atamız ise orada da hem tarihte belge, bilgi ve olay olarak pek çok anekdot var. Biz Fenerbahçeliler hiçbir zaman Atatürk Fenerbahçe’yi tutuyor demiyoruz, buna inansak dahi. Ne diyoruz ? Atatürk’ün kimi tuttuğu değil, kimin Atatürk’ün yolundan yürüdüğü önemlidir.”

Filmi Beyaz Perdeye Aktaran Abdullah Oğuz’un Açıklamaları

” Ben de teşekkür ediyorum. İnandınız, geldiniz, bütün desteğini verdiniz. Bu destek olmasaydı zaten hayata geçiremezdik. Mahçup olmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bir sürü şeyi kendimiz yaptık. Taksim Stadı’nı yaptık. Çok zor. Yorgun hissediyorum ama çok güzel bir iş yaptık. Şampiyonlar Ligi gibi bir kadroyla çalıştık. Kamera arkası tüm ekip çok profesyonel. Bu filme gitmek her Fenerbahçeli için bir görev. Aynı zamanda bu bir direniş filmi. Bir de bu filmin bir birleştirici tarafı var, onu da seyrettiği zaman herkes görecek.” dedi.