Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akaryakıt Fiyatları 3 Hamleye Mi Çıkacak? Cumhurbaşkanlığından Açıklama

31 Mart yerel seçimlerin

31 Mart yerel seçimlerin bitmesinin ardından akaryakıt fiyatları artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı, bunun için dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduklarına yönelik iddialar gündem olmuştu.

İLETİŞİM BAKANLIĞI TARAFINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Bazı sosyal medya hesaplarından yapılan, “Akaryakıt dağıtım şirketleri, bayilerinden yıl sonuna kadar fiyat tabelalarını 3 haneli olacak şekilde yenilemelerini istedi” iddialarına İletişim ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından açıklık getirildi.

“İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR”

İletişim Bakanlığının Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ” Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, ‘Akaryakıt dağıtım şirketleri, bayilerinden yıl sonuna kadar fiyat tabelalarını 3 haneli olacak şekilde yenilemelerini istedi’ iddiası doğru değildir.

Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir.

“KASITLI BİR ŞEKİLDE ÜRETİLEN DEZENFORMASYONLARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, ‘bu sene sonuna kadar fiyatlarının üç haneye geleceğine dair’ bir öngörüsü veya tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir.

Seçim öncesi kamuoyunu manipüle etmek amacıyla kasıtlı bir şekilde üretilen dezenformasyonlara itibar etmeyiniz” ifadeleri kullanıldı.