Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Adıyaman’da Dışarıda Bırakılan Elektrik Kabloları 11 Yaşındaki Çocuğu Canından Etti

Adıyaman’da akımı kesilmeyen ve bir kısmı elektrik kabloları, 11 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Adıyaman merkez Mara Mahallesi 1312 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentsel dönüşüm kapsamında yol kenarında yıkılan bir konutun enkazı yanından geçen 11  yaşındaki Melik İsteyfi isimli Suriye uyruklu çocuk, akımı kesilmeyen bir bölümü dışarıda bırakılan elektrik kablolarına temas etti.

ELEKTRİK AKIMI KESİLDİKTEN SONRA MÜDAHALE EDİLDİ

Elektrik akımına kapılan çocuk bir anda yere yığıldı. Çocuğu yerde hareketsiz gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler elektrik akımından dolayı çocuğa müdahale edemeyince olay yerine AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketinin ekipleri çağırıldı. Ekiplerin elektriği kesmesi sonrasında sağlık ekipleri yaptığı incelemelerde çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Talihsiz çocuğun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER VİDEOLAR