Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da 63 Yaşındaki Fırıncı 16 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Etti!

Adana’da annesi ve babası

Adana’da annesi ve babası ayrı olduğu için fırında çalışan 16 yaşındaki kız çocuğunu 63 yaşındaki fırıncı cinsel organını göstererek taciz etti. Olayı cep telefonu kamerasıyla kayıt eden kız çocuğu fırıncıyı polise şikayet etti. Fırıncı tutuklandı.

Adana’da yaşayan, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında kalan, okul harçlığını çıkarmak için bir fırında çalışan 16 yaşındaki kız çocuğunu, fırıncı cinsel organını göstererek taciz etti.

Olay Adana’nın Yüreğir ilçesinde 28 Ekim günü meydana geldi. Anne ve babası ayrı olan kendisine dedesi bakan 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A., okul harçlığını çıkarmak için bir fırında işe başladı. Yaklaşık 3 ay çalıştığı fırında ilk başlarda her şey normal giderken, son 1 haftada iş yeri R.A. ‘nın elle ve sözle tacizine uğramaya başladı.

3 kız 4 çocuk babası olan 63 yaşındaki R.A. 27 Ekim’de fırında kimse yokken pantolonunu yırtarak cinsel organını 16 yaşındaki E.A’ya gösterdi.

Olayı cep telefonu ile videoya çeken E.A. polis merkezine giderek fırıncıdan şikayet oldu.

Şikayet üzerine fırına giden polis ekipleri 63 yaşındaki R.A’yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri biten R.A. adliyeye sevk edilerek “Çocuğa cinsel istismar girişiminden” yuyuklanarak cezaevine gönderildi.