Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı: ”Amacım Aziz Yıldırım’ı Tahrik Etmekti”

Fenerbahçe 3. kez üst üste başkanlık yarışını Ali Koç kazanırken, Acun Ilıcalı, canlı yayında Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe 3. kez üst

Fenerbahçe 3. kez üst üste başkanlık yarışını Ali Koç kazanırken, Acun Ilıcalı, canlı yayında Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.

ACUN ILICALI’NIN GEÇTİĞİMİZ GÜN AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım hakkında, ”Aziz Yıldırım öyle tartışmaya giremez, konuşamaz. Aziz Yıldırım, Ali Koç ile karşılıklı canlı yayına çıksın. Ben ‘Hiçbir şey bilmiyorum’ diyeceğim” demişti.

”AMACIM TAHRİK ETMEKTİ”

Sonrasında gerçekleşen Aziz Yıldırım – Ali Koç yayını sonrasında tüm gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Acun Ilıcalı, katıldığı Telegol programında soruları cevapladı.

Acun’un açıklamaları:

”Sayın Aziz Yıldırım, başkanımızla yayına çıkarsa ‘ben bir şey bilmiyorum’ dedim. Her zamanki gibi her laftan başka bir şey çıkarmaya çalışanlar buradan da ‘ben birşey bilmiyorumu’ almaya çalıştılar. Aslında benim oradaki amacım sayın yıldırımı canlı yayına çıkartmaktı. Benim amacım sayın Yıldırım’ı tahrik ve tevşik ederek Ali Koç’la canlı yayına çıkartmaktı. Amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz.”