Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdullah Avcı Oyuncusuna Bye Bye Dedi !

Trendyol Süper Lig’de 12.

Trendyol Süper Lig’de 12. haftada Trabzonspor, Konyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazanmayı başardı. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı isim vermeden oyuncusuna ateş püskürdü.

Trabzosnspor 2-1 Konyaspor’u yendiği mücadelede teknik direktörü Abdullah Avcı isim vermeden oyuncusunu sert şekilde ifadeler kullandı.

Bu Bir Takım Oyunudur

” Ben 3 gündür her toplantı öncesi ve sonrasında maçın ne kadar zor olabileceğini oyunculara anlattım. Önemli olan oyuncunun beynine girebilmek ve bu bütünlüğü içeride sağlayabilmek. Bu bir takım oyunudur. Anlar çok önemlidir, ben gol yiyeceğimizi hissettim. O topun oraya atılmaması gerektiğini an an saniye saniye yaşıyorum. Oyuncu da bunu yaşayacak. Bunların hepsi ekibimle, detay detay çalışıyorum. Hem parçada hem görselde çalışıyorum, sonra tekrar sahada çalışıyorum. Eğer aynı gelişmiyorsa yapacak bir şey yok, bye bye. Net, bu bir organizasyon oyunu. Teşekkür ediyorum ama gelişimimizi hızlandırmamız gerekiyor.”

Bu İş, Enerji İşi

”Yorucu. Şöyle; rakibin ya 5’li ya da 4’lü olacağını, nasıl karşılayacağını, burada neler yapmamız gerektiğini, hangi opsiyonları kullanmamız gerektiğiyle ilgili çalıştık. Bunu bazen kullanamayabilirsin. Bazen oyuncu pas hatası yapar. Bu teknik-taktik boyutu. Bu iş, nerji işi. Bugün ısınmada bilgi geldi, takımın enerjisi düşük diye. Ne oldu yani bir haftada? 4 gündür uyarıyorum zor maç diye. Çok zor bir maç bizi bekliyor diye.. Her türlü detayı düşündük. İkinci yarı sadece teknik olarak değişiklik yaptık. Bazı geçişler yakaladık, golü bulduk. Ama yediğimiz gol, ilkokul vardır, ondan önce kolej vardır… Bu şekilde bir pas, arkası döndük oyuncuya atılmaz. Arkası dönük oyuncu da oraya girip o pası alamaz. Bunların hepsini tekrar tekrar çalışmak zorundayız. Bu biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu.”

Onuachu Katkı Sağlıyor Bize

” Onuachu’ya bir parantez, çok ekstra bir gol attı. Onu ayrı bir performans açmak gerekiyor. Sezon çok uzun olmasına rağmen sezonun golü diyebilirim. Hem kazanmada etkisi olan hem de fantastik bir gol. Çok katkı sağlıyor bize. Belki ona göre oyunu tercih edeceğiz bundan sonra.” ifadelerini kullandı.