Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdullah Avcı Fenerbahçe Maçı Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’de

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’de 12.haftada oynayacağı Konyaspor maçı’nın hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Trabzonspor Teknik Direktörü tarafından, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde idmanda ısınma ve dar alanda pas yapma çalışmaları yaptı.

7 Kişi Katılmadı

Trabzonspor’da sakatlıkları dolayı antrenmanlara katılmayan futbolcular, Hüseyin Türkmen, Mislav Orsic, Umut Bozok, Tonio Teklic, Eren Elmalı, Dimitris Kourbelis ve Taxiarchis Fountas, katılmadılar.

Cuma Günü Taraftarlarımızın Stadyumu Doldurması

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın basın mensuplarına yaptığı açıklama ; ‘‘ Bugün, geçem haftanın son toplantısını yaptık. Fenerbahçe dosyasını kapattık. Geçen haftayı kapattık, geri bildirimini yaptık. Konsantrasyonumuzla Konyaspor maçına odaklandık. Bu süreçte yakaladığımız enerjiyi Konyaspor maçına yansıtmak bütün isteğimiz, arzumuz. Bunu yansıta bilmek için bütün motivasyonumuz cuma günü taraftarlarımızın stadyumu tam doldurması.” ifadelerini kullandı .

Traftarlarımızla Beraber İyi Oyun

Trabzonspor taraftarlarını Konsyaspor maçına davet Abdullah Avcı ; ” Onlar olduğu sürece hep çok daha iyisini yapıyoruz. Geçen hafta yoktular ama her yerde bizimle beraber oldujlarının enerjisini hissedebiliyorduk. Milli takım arasına girerken bugün artık fiilen içinde, bizimle olmalarını ve canlı şekilde enerjilerini verebilmelerini istiyoruz. Bu ivmeyi daha iyiye çekmektir bütün arzumuz, istediğimiz. Güzel bir cuma akşamı yine hep beraber , taraftarımızla beraber daha iyi oyun, daha iyi bir mücadele Trabzon’a yakışır. Baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz. Umarım bunun karşılığını alarak devam ederiz.” dedi.

Onu da Bugün Hatırlamış Olalım 

Trabzon Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rahmetli Kazım Koyuncu’nun doğum gününden bahsederek ; ” Tanışmak kısmet olmadı ama şarkıları hep Tarabzon, Trabzonspor için önemli. Ben hep dinledim, Trabzon’a veda ederken de onun şarkısıyla veda etmiştim. Nur içinde yatsın, onu da bugün hatırlamış olalım.” açıklamasında bulundu.

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’de 12. haftada oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın’da sürdürmeye devam edecek.