Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazze’de Tıbbi İlaçlar Bitmek Üzere, Yaralılara Narkoz Verilmeden Müdahale Ediliyor

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken tıbbi ilaçları bitmek üzere olan Gazze’de Gazze’li doktor Fudya Malhis,”Narkoz vermeden, uyuşturmadan yaralara müdahale etmek zorunda kalıyoruz.” dedi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardıman saldırıları devam ederken, İsrail’in kuşattığı Gazze’de tıbbi ilaçlar bitmek üzere.

Gazzeli doktor olarak görev yapan Fudya Malhis TRT Türk canlı yayında yaptığı açıklamada;

“Narkoz vermeden, uyuşturmadan yaralılara müdahale etmek zorunda kalıyoruz. Koridorlarda ameliyat yapıyoruz. Biz korku içindeyiz ama başka görevimiz var milletimizin canlarını kurtarmak. Açık bir hapishanede yaşıyorduk şimdi gazze açık morga dönüşecek. Çok vahşice çoluk çocuk kadınları katlettiler. 

Psikolojiye bakmıyorum. Hayat kurtarmaya bakmıyorum. Biz yetişkin olduğumuz halde bu travmayı aşamıyorum. Bu çocuklar o travma nasıl aşacak? Bu savaşta her şey çok farklı daha önce ne kadar katliam yaptılarsa bu savaş çok kanlı. Çok vahşice çoluk çocuk kadınları katlettiler. Yüzde 60-70’i çocuk ve kadın. Gazze artık kıyamet günü gibi

Bu binaları üstümüze yıksalar da Gazze’den çıkmayacağız. Bütün ülkelere sesleniyorum. Refah Sınır Kapısı’nı artık açın. O yardımları içeri alın. Millet aç, susuz. Bize yardım edin. Erdoğan ve Türk halkının desteği hiç bitmez. Sizi çok seviyorum. Sizin yardımlarınızı memnuniyetle karşılıyoruz.”

dedi.