Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamas’tan Putin’e Takdir !

Hamas ile İsrail arasında

Hamas ile İsrail arasında çatışmaların 7 Ekin’den beri devam etmesinin ardından, olası bir kara harekatı hakkında, “Herkes için ciddi sonuçlar doğurabilir.” açıklamasına Hamas tarafından yanıt geldi. Hamas yaptığı açıklamada, “Putin’in halkımıza karşı devam eden Siyonist saldırganlığa ilişkin tutumunu, Gazze kuşatmasının reddetmesini takdir ediyoruz.” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Kazakistan BDT Liderleri Zirvesi’nde yaptığı konuşmada İsrail‘in Gazze‘ye karşı yapacağı olası bir kara operasyonunun herkes için ciddi sonuçlar doğuracağını belirtti.

GAZZE KUŞATMASINI REDDERMESİNİ TAKDİR EDİYORUZ!

Putin‘in açıklamalarına yanıt veren Hamas yaptığı açıklamada, “Putin’in halkımıza karşı devam eden Siyonist saldırganlığa ilişkin tutumunu, Gazze kuşatmasını reddetmesini takdir ediyoruz.” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin BDT Liderleri Zirvesi’nde yaptığı açıklamada, “Yerleşim alanlarında ağır teçhizat kullanılması tüm taraflar için ciddi sonuçlar doğuracak karmaşık bir konudur. Yerleşim alanlarında teçhizat olmadan bu operasyonu gerçekleştirmek daha da zor. En önemli şey, siviller arsındaki kayıpların kesinlikle kabul edilemez olmasıdır. Filistin – İsrail ihtilafını müzakere yoluyla çözmenin alternatifi olmadığı inancından yola çıkıyoruz. Hedef, başkenti Doğu Kudüs olan İsrail ile barış ve güvenlik bir arada olan bağımsız bir Filistin Devleti’nin kurulmasını öngören Birleşik Milletler iki devlet formülünün uygulanması olmalıdır.” dedi.