Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Gazze’yi Terk Edenlerin Bulunduğu Konvoyu Vurdu

İsrail Ordusu, Filistinlilere bölgeyi

İsrail Ordusu, Filistinlilere bölgeyi terk etmeleri için 24 saat süre vermişti. Sonrasında bölgeyi terk etmek için yola çıkan Filistinli sivillerden oluşan konvoyu vurdu.

İsrail Ordusu tarafından Filistinlilere evlerini terk etmeleri için 24 saat süre tanınmıştı. İsrail Ordusu tarafından bölgeyi terk etmek için yola çıkan konvoya karşı bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 70 kişi hayatını kaybederken, 200’den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

İsrail’in abluka altına aldığı Gazze’de yaşayan Filistinlilere, evlerini terk ederek Gazze’nin doğusuna doğru gitmeleri için 24 saat mühlet tanımıştı. Evlerini terk ederek güvenli bölgeye gitmek için yola çıkan Filistinli sivillerin bulunduğu konvoya İsrail Ordusu tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Saldırı sonucunda 70 kişinin hayatını kaybettiği 200’den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.

GAZZE’DE 1799, İSRAİL’DE 1300 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail Ordusunun havadan bombardıman saldırıları devam ederken, saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 1799’a yükselirken, hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı 1300’e ulaştı.

Son saldırıyla ilgili açıklama yapan Filistin Sağlık Bakanlığı Gazze’de 1799 kişinin hayatını kaybettiği, 6 bin 488 kişinin de yaralandığını duyurdu.