Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUTİN’DEN İSRAİL – GAZZE ARASINDAKİ ÇATIŞMAYLA İLGİLİ İLK YORUM

PUTİN’DEN İSRAİL – GAZZE ARASINDAKİ ÇATIŞMAYLA İLGİLİ İLK YORUM

Rusya Lideri Putin’den, 7 Ekim’den beri devam eden Filistin-İsrail çatışmaları ile ilgili ilk yorum geldi. “Onlar ABD’nin Ortadoğu politikasının başarısızlık örneği” dedi.

Rusya Lideri Putin, 7 Ekim’den beri Filistin-İsrail arasında devam eden savaş hakkında yaptığı açıklamada “Onlar ABD’nin Ortadoğu politikasının başarısızlık örneği” dedi.

Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ operasyonunda saldırılara karşılık veren İsrail’e ABD, İngiltere, Fransa Almanya ve İtalya olmak üzere toplamda 5 ülke desteğini ilan etmişti.

5 ÜLKE İSRAİL’E DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Yayımladıkları ortak bildiride “Bugün, İsrail Devleti’ne kararlı ve birleşik desteğimizi ifade ediyoruz ve Hamas’ı ve onun korkunç terör eylemlerini kesin bir şekilde kınadığımızı ifade ediyoruz. Hamas’ın terör eylemlerinin hiçbir gerekçesi, hiçbir meşruiyeti olmadığını ve evrensel olarak kınanması gerektiğini açıkça belirtiyoruz. Terörizmin hiçbir zaman haklı bir gerekçesi olamaz. Son günlerde dünya, Hamaslı teröristlerin aileleri evlerinde katletmesini dehşet içinde izledi.” ifadelerine yer vermişlerdi.

 PUTİN İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

Rusya Lideri Putin Filistin-İsrail çatışması il ilgili ilk açıklamasında, “İsrail-Filistin çatışması, ABD’nin Ortadoğu politikasının başarısızlığının canlı örneği. ABD, Ortadoğu’daki düzenlemeleri tekeline almaya çalıştı” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir