Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu’ndan Flaş Açıklama

Benfica’da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, kick platformunda flaş açıklamalarda bulundu.

Benfica'da forma giyen milli

Bu sezon Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan milli oyuncu Kerem AKtürkoğlu, kick platformunda açtığı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlık sorularına Kerem, “Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım” dedi.

Yıldız futbolcu Di Maria ile aran nasıl sorusuna Kerem, “Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler’i. Takımdaki herkeste aram iyi.” şeklinde cevap verdi.

Galatasaray hakkında ise, “Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Ordaki insanların üzülmesi daha normal. Takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. İki maç berabere kalınmış. Düşüklük bir durum da yok şu anda Galatasaray’da.” ifadelerini kullandı.

HARRY POTTER SEVİNCİ

Harry Potter sevinci hakkında da konuşan Kerem Aktürkoğlu, sözlerine şu şekilde devam ediyor;

“Tesislerde ‘Harry de burdaymış’ dediler. Fatih Hoca’da ‘bir sihrini göremedik’ dedi. Ertesi hafta da gözlükle bir fotoğraf paylaştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım.”

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe ile ilgili açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu, “Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar uanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar (gülerek).” diye konuştu.