Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal, Süper Lig’e Geri Dönüyor: İşte Yeni Takımı…

Son olarak Buruk Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor yönetiminin yeni teknik direktör için İsmail Kartal ile temasa geçtiği belirtildi.

Son olarak Buruk Yılmaz

Geride bıraktığımız sezonun sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayrıdıktan sonra herhangi bir kulüp ile anlaşma sağlamayan İsmail Kartal’ın yeni adresi belli oldu.

Sarı-lacivertlilerde geçen sezon Jose Mourinho’nun takımın başına getirilmesi sonrası gönderilen İsmal Kartal için flaş bir iddia gündeme geldi.

TEKRARDAN SÜPER LİG

Geçtiğimiz haftalarda adı sürekli Suudi Arabistan’da bir kulüp ile anılan İsmail Kartal’ın yeni adresinin neresi olacağı merak konusu ediliyordu.

Fenerbahçe taraftarının da sevdiği isimler arasında yer alan teknik direktör İsmail Kartal’ın yeni adresi için Süper Lig ekibi Kayserispor gündeme geldi.

KAYSERİSPOR, İSMAİL KARTAL İLE TEMAS HALİNDE

Son olarak Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor’un teknik direktörlük koltuğunda Fenerbahçe’nin eski hocası İsmail Kartal’ın geçeceği öne sürüldü.

Beşiktaş mağlubiyeti sonrası bırakma kararı alan Burak Yılmaz’ın ardından Kayserispor yönetiminin İsmail Kartal ile temas halinde olduğu ileri sürülürken resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapacağı da belirtiliyor.