Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 Suç Örgütüne Kuyu-31 Baskını! Çok Sayıda Gözaltı Var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik gerçekleştiren Kuyu-31 operasyonunun detaylarını paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Soma ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Eminiyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Manisa ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Manisa ve Yozgat merkezli Trabzon, Tekirdağ ve Hatay’da “Kuyu-31” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

Gerçekleşen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, eğlence mekanlarını cebir vetehdit kullanarak ele geçirmeye çalışma, esnaflara ait iş yerlerini kurşunlama, silahlı tehditle mağdur şashıslara zorla senet imzalattırma, silah ticareti yapma, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, silahla kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefet etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, tefecilik, şantaj ve tehdit suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı.

Ayrıca düzenlenen operasyonlarda 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 7 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.

Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu;

“Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökerteceğiz. Operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”