Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

CHP’li Vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e Girerken Ayağa Kalktı Ancak Alkışlamadı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  (TBMM) 2 aylık aranın ardından yenı yasama yılı başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis Genel Kurulu’na girdiği dakikalarda CHP’li vekillerin 5 yıl aradan sonra ilk kez ayağa kalktıkları görüldü. CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine ayağa kalşkmalarını ancak alkışlamamalarını tebliğ ettiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı’na katıldı. Erdoğan’ın Meclis Genel Kurul’una girdiği dakikalarda ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

5 YIL SONRA BİR İLK

Yeni yönetimiyle ilk defa yasama yılı açılışını gerçekleştirecek CHP, 5 yıl sonra ilk defa Cumhurbaşkanı Erdığan’ı salona girişinde ayakta karşıladı ancak alkışlanmadı.

BAZI VEKİLLER MESAJA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine mesaj göndererek ayağa kalkmaları ancak Erdoğan’ı alkışlamamaları yönünde talimat verdiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT