Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Arda Turan’dan Tayfur Bingöl Açıklaması !

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldukları maç sonrası yazılı açıklamada bulundu.

“BEŞİKTAŞ’A TEŞEKKÜRLER”

“Hakem arkadaşlarımızı tebrik ederek başlamak istiyorum. Sonrasında Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum . Dün akşam çok güzel bir stadyumda, muhteşem bir taraftarın önünde çok güzel karşılandık. Kendilerine küfürsüz, saygı dolu tezahüratları için teşekkür ediyorum.”

“DOĞRU ANALİZ ETTİK”

“Maça gelince iyi oynadığımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ı doğru analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Merkez bağlantıları kopartıp kenarlara doğru yönlerndirmek istedik. Bunda da maçın başında başarılı oldu. Akan oyunda zaman zaman geride bire bir kalıyorlardı. Bu avantajı topu kazandığımız zaman kullanmak istedik. Maçın başında bu fırsatları da yakaladık. Fırsatları değerlendirmeyince topun arkasındayken kenar merkez bağlantısını engelleyemeyip golü yedik.”

“TAYFUR ÇOK İYİ NİYETLİ BİRİSİ”

“İstemediğimiz bir penaltı golüyle maalesef maçı kaybettik. Oyuncularımızın hata yapma hakkını ellerinden alamıyoruz. Onlara gösterdikleri performanslardan ve emeklerinden dolayı sonuna kadar güveniyoruz. Tayfur da bunlardan biri. Aramıza katıldığından beri çok iyi niyetli çalışan, çok iyi mücadele eden bir kardeşimiz. Performansından da çok memnunuz. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha iyi olacak. Futbolun içinde böyle anlar var. Biz ona yardımcı olup herp beraber bu durumun üstesinden geleceğiz.”

“KAYBETMEYİ ASLA HAK ETMEDİK”

“Son olarak oyuncularıma ve camiama seslenmek istiyorum. Verdikleri muhteşem mücadeleden dolayı onlarla gurur duyuyorum. Hiç geri adım atmadılar. Yere yatmadan güzel futbol oynayarak izleyicilere güzel bir futbol izletebileceğini gösterdik. Kazanmayı hak ettik mi bilmiyorum ama kaybetmeyi asla hak etmediğimizi düşünüyorum.”

“HAYALLERİMİZİN PEŞİNDEN KOŞACAĞIZ”

“Beşiktaş gibi bir takımla Tüpraş Stadyumu’nda bu şekilde oynayabilmek, oyunun her anını her şekilde doğru yapabilmek çok sevindirici. Daha iyi olmaya çalışacağız. Daha iyi mücadele edeceğiz. Oyunumuz sevindirici tarafımız ama sonuç olarak istediğimiz yere gelmediğim için üzüntülüyüm. Hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz.”

“İnşallah Gaziantep FK maçında en iyi halimizle olacağız. Bütün kadınlar, çocukları ve futbolseverleri pazar günü maça bekliyorum. Çünkü çok kıymetli, çok değer verdiğim Selçuk İnan kardeşimle karşılaşacağız. Futbol için güzel bir gün olacak. Hepimizi bu güzel futbol gününe bekliyorum.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT