Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Balotelli’den Transfer Açıklaması, “Geri Dönmek İstiyorum”

Yıldız oyuncu Mario Balotelli, tekrardan Seria A’da top koşturmak istediğini açıkladı. Adana Demirspor’dan ayruldıktan sonra bir takıma şmza atmayan deneyimli yıldız, “Serie A’ya dönmek istiyorum. Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A’ya dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Umudum var.” dedi.

Trednyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayırdıktan sonra Mario Balotelli henüz bir takıma imza atmadı.

İtalyan yıldız, Avrupa’dan birçok teklif almasına rağmen Serie A’ya dönmek istediği için bunları kabul etmediğini söyledi.

Inter ile Milan arasındaki Milano derbisi öncesinde Balotelli DAZN’a verdiği röportajda, “Serie A’ya dönmek istiyorum. Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A’ya dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Umudum var.” açıklamasında bulundu.

BALOTELLİ’NİN KARİYERİ

Kariyerinde  İtalya’da Lumezzane, Inter, Milan, Brescia ve Monza formaşlarını giyen Mario Balotelli, İngiltere ve Fransa da farklı takımlarda da oynadı.

İtalyan golcü, Premier Lig’de Manchester City ve Liverpool, Ligue 1’de ise Marsilya ve Nice formalarını giydi.

Balotelli, Süper Lig’de 2 farklı dönemde Adana Demirspor’da oynarken Türkiye’deki kariyerinde çıktığı 51 maçta 26 gol ve 8 asist kaydetti.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT