Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Mourinho’dan “Galatasaray” Mesajı !

Süper Lig devi Fenerbahçe’de tüm gözler hafta sonu oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Takımına bir gün izin veren Jose Mourinho, oyuncularına “Şimdi kafanızı dağıtın ve sonrasında sadece derbiye odaklanın” dedi.

Trendyol  Süper Lig’de geride bıraktığımız haftayı 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe’de artık tüm gözler, gelecek hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbi maçına çevrildi.

Kasımpaşa karşısında teknik direktör Jose Mourinho, alınan 3 puana sevinirken, takımının ortaya koyduğu performanstan çok da memnun kalmadı.

Özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolun daha iyi olması gerektiğine vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı Mourinho, bu akşam erteleme maçı oynanacak Galatasaray’ın bu durumunun kendileri için bir avantaj olmadığını söyledi.

“ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ”

Jose Mourinho, “3 günlük bir süre, bir takımın toparlanması için yeterli. Biz de bu süreci iyi bir şekilde hazırlanarak geçirip, sağlam bir şekilde sahada olacağız” açıklamasında bulundu.

“KAFANIZI BOŞALTIN”

Mourinho oyuncularına yapmış olduğu toplantıda, “Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında dadece hafta sonuna odaklanın.” dediği öğrenildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT