Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Gedson Fernandes Ayrılıyor Mu? Açıkladı !

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, Ekol TV’ye açıklamalarda bulundu.

GEDSON FERNANDES’İN AÇIKLAMALARI

KAMP ORTAMI HAKKINDA

Kamp zamanını değerlendiren deneyimli oyuncu, “Gayet iyi gidiyor kamp ortamı. Hepimiz çok iyiyiz. Yeni hoca ve yeni oyuncular geldi. Yeni hocamızın fikirlerini bize aşılamasına adapte oluyoruz. Çok iyi gidiyor. Çok iyi ortamda çalışıyoruz.” dedi.

SÜPER KUPA MAÇI AÇIKLAMASI

Ben her zaman savaşan, sahada yüzde yüzünü veren bir oyuncuyum. Böyle devam edeceğim” diyen Fernandes, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı için, “Süper Kupa ile ilgili stadyum önemli değil. Nerede olursa olsun Beşiktaş savaşarak oynamak zorunda. Kazanmak için o ruhu sergilemek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Rus ekiplerinden Zenit ile adı geçen Gedson Fernandes, “Beşiktaş’ta mutluyum, kontratımar. Buranın oyuncusuyum. Buraya odaklanmış durumdayım. Futbolun doğasında oyuncuların gelecekleri bazen belli olmaz. Sadece benim için değil, dünyadaki her oyuncu için her zaman gelecek bazen belirsizdir. Ben burada mutluyum şu an. Buradaki işime odaklanıyorum. Gelecekle ilgili konuşmamın çok bir anlamı yok.“sözlerini sarf etti.

BJK TARAFTARLARINA MESAJ

Beşiktaş taraftarlarına mesaj gönderen Gedson Fernandes, “Geçen sene kötü bir sezon geçirdik. Bu sezon için şu mesajı verebilirim, sahada savaşan bir takım, pes etmeyen oyuncular görecektir.” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ İLE SÖZLEŞMESİ

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Gedson Fernandes’in Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılana kadar devam ediyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT