Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pera Bebeğin Ölümünde 5 Tutuklama

Aydın’da düğün konvoyundan açılan

Aydın’da düğün konvoyundan açılan ateşle başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 11 aylık Pera bebeğin ölümüne dair aralarında damadın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Şüpheli şahıslardan Ö.Ç ve M.B.’nin ifadelerinde tabancayla ateş açtıklarını kabul ettikleri öğrenildi.

 

Aydın’ın Söke ilçesinde, evde annesiyle oyun oynayan 11 aylık Pera bebeğin yoldan geçen düğün konvoyundan açılan ateşle başına isabet ederek ölümüne neden olduğu olaya dair gözaltına alınan 6 şüpheliden tutuklanan 5’i arasında Ö.Ç ve M.B ‘nin ifadelerinde tabancayla havaya ateş ettiklerini kabul ettiği belirtildi. Diğer 4 şüphelilerin ise haklarındaki suçlamaları reddettiği bildirildi.

OLAY NASIL OLDU ? 

Olay, 1 Temmuz’da saat 14:00 sıralarında, Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi’nde meydana geldi.

Evde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık’a, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen mermi isabet etti. Evlerinin tavanından seken mermiyle başından vurulak kanlar içinde kalan bebek, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, aynı mahallede düğünü olan Doğan G., amcası C.G., babası M.T.G ve davetliler S.B., Ö.Ç. ve M.B.’yi şüpheli olarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda 5 tabanca ve  2 pompalı tüfek ele geçirildi.

Polisteki İşlemlerinin sonrasında dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden damat Doğan G., babası M.T.G ile düğüne davetli olarak katılan S.B., M.B. ve Ö.Ç. tutuklandı. Damadın amcası olan C.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden Ö.Ç. ve M.M.’nin, polisteki ifadelerinde tabancayla havaya ateş ettiklerini kabul ettikleri öğrenildi. Diğer şüphelilerin ise suçlamaları reddettiği belirtildi.