Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Can Kaya Yaz Sezonu Bomba Gibi Geliyor!

Exxen’de yayınlanan kahkahaların eksik

Exxen’de yayınlanan kahkahaların eksik olmadığı Konuşanlar programının sunucu Hasan Can Kaya sezon finali yapmıştı. Daha önce yayınlanmış görüntülerde YouTube’da ‘Yaz Shot 2024’ programını yayınlayacak olan ünlü komedyenin yeni sezonda Exxen’deki ilk konuğu da sevilen şarkıcı Edis oldu.

Meşhur komedyen Hasan Can Kaya, çok sevilen programı Konuşanlar’ın 150. bölümüyle sezonu tamamlamıştı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, sezon finaline üzülen Konuşanlar hayranlarını sürpriz bir haberle sevindirdi. YouTube’daki eski bölümlerin özetleri rekor sayıda izlenmeye devam eden programa gösterilen bu ilgiden dolayı Kaya, özel bir yaz programı ile tekrar sevenlerinin karşısına çıkacak.

YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER YOUTUBE’DA OLACAK

Ağustos ayında YouTube’da yer alacak olan ‘Yaz Shot 2024’ programı, daha önce yayınlanmış özel görüntülerden oluşacak. Geçtiğimiz yıl yayınlanan yaz programı 33 milyon izlenme rakamına ulaşan Konuşanlar’ın bu yeni bölümü de şimdiden merakla bekleniyor.

EDİS TEKRAR GELİYOR

Öte yandan Konuşanlar’ın yeni sezon çekimleri ise eylül ayında başlayacak. Exxen’de yayınlanacak olan programın ilk bölüm konuğu son dönemler müzik dünyasının yıldız ismi Edis olacak. Daha önce de Konuşanlar programına konuk olan Edis, en samimi hali ile Konuşanlar’da olacak.