Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

PSG Mbappe’nin Yerine Transfer Edeceği Yıldız İsmi Buldu

PSG takımdan ayrılacak olan Kylian Mbappe’nin yerini telafi etmek için transfer çalışmlarını sürdürüyor ve Mbappe’nin yerini dolduracak ismi İtalya’da buldu. Fransız basınında çıkan haberlerde, PSG’nin Mbappe’nin yerine Khvicha Kvaratskhelia’yı transfer edeceğini yazdı.

Fransız devi PSG’de Kylian Mbappe dönemi sona eriyor. PSG ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız yıldız , kulübün tüm çabalarına rağmen ayrılık kararı aldı.

PSG, 6 yıl önce Mbappe’nin transferi için Monaco’ya 180 milyon euro ödemişti ve şimdi yıldız oyuncunun yerini doldurabilmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HEDEF KVARATSKHELIA

RMC Sport’ta çıkan habere göre, Luis Enrique’nin önceliği, Napoli’de forma giyen  Khvicha Kvaratskhelia. Haberin detayında, PSG yöneticilerinin geçtiğimiz hafta Khvicha Kvaratskhelia için İtalya’ya gittiği ve görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi.

An itibarıyla PSG, ne oyuncu ne de Napoli ile şuana kadar anlaşma sağlamış değil.

Habrin devamında, Napoli yönetiminin Khvicha Kvaratskhelia’nın gitmesine izin vereceğine dair bir gelişme olmadığını aktarırken, Napoli’nin birçok ilgiye rağmen Osimhen’i de bırakmadığı hatırlatıldı.

KVARATSKHELIA’NIN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 42 maçta 10 gol ve 9 asist katkısı sağladı. Ayrıca Kvicha Kvaratskhelia’nın napoli ile 2027’ye  kadar sözleşmesi devam ediyor.

 

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT