Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tutuklanan Bahar ve Nihal Candan’ın Annesi Ağlayarak İsyan Etti !

Geçtiğimiz aylarda, suç örgütüne

Geçtiğimiz aylarda, suç örgütüne üye olma, kurma , suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal candan’ın annesi bir televizyon programına bağlanıp. ” Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. Suçlular dışarda benim kızlarım içerde.” ifadelerini kullandı.

Bahar ve Nihal candan suç örgütüne üye olma ve kurma’dan gözaltına alınmışlardı ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiler. İki kardeşin anneleri olan Umut Candan bir televizyon programına bağlanarak kızlarının suçsuz olduğunu söyledi ve isyan ederek göz yaşlarına boğuldu.

Tv programına bağlanan anne Umut Candan,” Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalet, hakim ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yoktur. En kısa sürede çıkacaklarını biliyorum. Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldiği zaman dahi dolaptan bir ceviz alacakları zaman bile sorarlar. Hep benden izin alırlar, bana sormadan bir şey yapmazlar. Suçlular dışarıda benim kızlarım içerde.” ifadelerini kullandı.

Bahar Candan2ın Hakim karşısındaki ifadesi,” Ablamdan ayrıldıktan sonra bilinen restoranlarda, Etiler’deki bilinen mekanlarda bir araya geldik. Şahıslarla bir kere yemek yemiş olabiliriz, onun dışında hiç bir bağlantımız yok. Birkaç yıldır ben bu telefonumu kullanıyorum. Biz Onur Apaydın’ı Kaan diye biliyorduk. Gerçek adını bilmiyorduk. Kendisini de bir yıldır tanırım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum.” dedi.