Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netenyahu Meydan Okudu! Rehineler Bırakılana Kadar Ateşkes Yok!

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar devam

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu bir kez daha Hamas’a meydan okudu. Netenyahu, “Rehineler bırakılana kadar ateşkes olmayacak” dedi.

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu, Hamas’a bir kez daha meydan okudu. Netenyahu yaptığı açıklamada, “Binlerce terörist öldürdük. Hamas, asla ulaşamayacağımızı düşündüğü yerlere ulaştığımızı görüyor. Gazze şehri kuşatıldı. İçinde faaliyet gösteriyoruz, Hamas üzerindeki baskıyı her saat derinleştiriyoruz. Rehineler bırakılana kadar ateşkes olmayacak” ifadelerini kullandı.

GAZZE’DE CAN KAYIBI KAÇA YÜKSELDİ?

İsrail’in Gazze’ye yönelik havadan ve karadan saldırıları devam ederken, Gazze’de can kayıpları gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

İsrail-Hamas arasında çatışmanın 33. gününde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 10 bini geçtiği bildirildi.

İsrail’in abluka altına aldığı Gazze’de hayat durma noktasına gelmişken, İsrail’in Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği hava ve kara harekatları devam etmekte.

İSRAİL GAZZE’NİN MERKEZİNE GİRDİ!

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant yaptığı açıklamada, “Hamas lideri Yahya Sinwar sığınakta kapana kısıldı. İsrail ordusu Gazze kentinin merkezine girdi.” diyerek, İsrail ordusunun Gazze’nin merkezine girdiğini belirtti.