Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında İsrail’e İsyan Etti

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Filistin bayrağı ve renklerinin yasaklanması sonrası kullanılan sembol sorusu sonrasında Kenan İmirzalıoğlu dünyadaki ülkelere ve İsrail’e isyan etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası protesto sembolü hâline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştı sorusu üzerine Kenan İmirzalıoğlu Gazze’deki olayları ele alarak, “Gazze’deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. İnşallah dünya bir an evvel aklını başına alır.” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, Gazze’deki yaşanan zulme sessiz kalmayarak, “Yani o insanların topraklarını zaten işgal ediyorsun, evlerinden ediyorsun ve o insanlar hasbelkader şu dört şıktan bir tanesi elindeyse protestocu olarak kabul ediliyor ve tutuklanıyor ve bunun halen devamını görüyoruz maalesef ki. Yani bu konu da hakkaten eminim bütün milletimizin yüreği kabarıyor. Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz.

“İSRAİL’İN ZULMÜNE KARŞI ÇIKAN FUTBOLCULARI KADRO DIŞI BIRAKIYORLAR”

Yani şu dünyada bu kadar güçlü devletler varken ve gerçekten aslında Birleşmiş Milletler olsun, diğer büyük devletler olsun hani devreye girip bu savaşı durdura bileceklerken, İsrail’e engel olabileceklerken maalesef birde önlerini açıyorlar hatta şimdi haberleri okuyorum ona da içim yanıyor uluslararası arenada işte futbolcular olsun, Müslüman futbolcular olsun, Müslüman olmasa bile bu duruma karşı çıkan protesto eden İsrail’in zulmüne karşı çıkan bu konuda twit atanları işlerinden ediyorlar kadro dışı bırakıyorlar.

“YÜREĞİM KABARIYOR KONUŞTUKÇA”

En son bir haberde hepimizin tanıdığı bir sanatçımız İsviçre’de 4 tane konser verecek . Twitleri sebebiyle 4 konseri İsviçre’de iptal ediliyor yani en uygar en medeni dediğimiz ülkeler maalesef kendi içlerinde evet çok medeniler çok demokratlar kendi vatandaşlarına fakat sınırın ötesindeki kimseyle ilgilenmiyorlar, tamamen kendi çıkarları etrafında toplanıyorlar. O zulme karşı sesini çıkartanları bile cezalandırmaya çalışıyorlar.

Yani gerçekten çok zor günlerden geçiyor dünya. İçimiz acıyor, içimiz yanıyor hele ki o çocukları görünce yani evlat sahibi olduktan sonra gerçekten çok daha zor katlanası şeyler olmaya başladı. Allah gerçekten oradaki insanlara güç kuvvet versin. Bu zalimlere de biraz yüreklerine vicdan versin ki bu işler biran önce dursun. diyip noktalamak istiyorum. Çünkü Yüreğim kabarıyor konuştukça.” ifadelerini kullandı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE SORULAN FİLİSTİN SORUSU ŞU ŞEKİDLE

İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası hangisi protesto sembolü hâline gelmiş bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştı?

  • A: Hulk posteri  B: Karpuz dilimi
  • C: Kırmızı karanfil  D: Sedir ağacı dalı

Cevap olarak (B) şıkkını seçen yarışmacı 1 milyon TL’lik soruya doğru cevap verdi.