Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

7 İlde Düzenlenen Operasyonlarda 3 Ayrı Suç Örgütü Çökertildi

Manisa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-11” operasyonlarında Saadettin Avcı’nın (Avcılar), Erdoğan Şener’in (Şenerler) ve Fedai Karal’ın (Karallar) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da aralarında bulunduğu 18 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından “Suçtan kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız!” başlığı altında yaptığı paylaşımda, Manisa merkezli 7 ilde jandarma ekiplerinde düzenlenen “MAHZEN-11” operasyonlarında Saadettin Avcı’nın (Avcılar), Erdoğan Şener’in (Şenerler) ve Fedai Karal’ın (Karallar) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

7 İLDE “MAHZEN-11” OPERASYONU DÜZENLENDİ

Manisa merkezli İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir’de düzenlenen operasyonlarda; 47 adet otomobil, 2 adet tekne, 7 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet av tüfeği, çok sayıda çek, senet, araç satış sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile çok miktarda nakit para ve dijital materyale el konuldu.

Ayrıca 2 milyar TL’nin suçtan elde edildiği tespit edildi.

DİĞER VİDEOLAR