Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2034 Dünya Kupası Suudi Arabistan’da Düzenlenecek !

FİFA Başkanı’nın yaptığı açıklamada

FİFA Başkanı’nın yaptığı açıklamada ” 2034 Dünya Kupası, şu anda tek aday olan Suudi Arabistan’da düzenlenecek” ifadesini kullandı.

Suudi Arabistan’ın 2034 Dünya Kupası Düzenleme  adaylığında tek rakibi  Avustralya adalıktan çekildikten sonra FİFA Başkanı Gianni Infantino ” Şu anda tek aday olan Suudi Arabistan’da düzenlenecek” ifadesini kullandı.

TFF SUUDİ ARABİSTANA DESTEK VERDİ

”Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Suudi Arabistan’ın 2034 FİFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapma niyeti memnuniyetle karşılıyor, bu girişimi kararlılıkla desteklediğimizi açıklıyoruz.

Suudi Arabistan, son yıllarda futbola yaptığı yatırımlarla dünya futbolunda bir güç merkezi olarak ortaya çıkmış ve anınmış uluslararası futbol yıldızlarının mücadele ettiği ulusal bir lig oluşturmuştur.

Uluslararası müsabakaları organize etme konusundaki başarılı geçmişini milli takımının Katar’da düzenlenen son Dünya Kupası’ndaki akılda kalıcı performansıyla birleştiren Suudi Arabistan, yetenekli misafirperver bir ev sahibi ülke olarak kendisini sağlam bir şekilde kanıtlamıştır.

TFF, Suudi Arabistan’ın bu zorlu ve prestijli mücadelesi için gereken uzmanlığa ve tutkuya sahip olduğuna inanmaktadır.”

açıklaması yapıldı.