Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldak’ta Kaybolan Gemiye Ne Oldu?

Zonguldak’ta aşırı yağış ve

Zonguldak’ta aşırı yağış ve fırtınada kaybolan gemi ile iletişim kurulamıyordu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaybolan gemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak’ta Türk bayraklı Kafkametler isimli gemi, Ereğli Limanı’ndan ayrıldıktan sonra iletişim kesildi. aşırı yağış ve fırtınanın etkili olduğu bölgede kaybolan gemi ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geminin mindireğe çarparak battığını, 12 kişilik mürettebatla iletişim kurulamadığını söyledi.

MENDEREYE ÇARPARAK BATTI!

Bakan Yerlikaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ” Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle İzmir’e gitmek üzere limandan ayrılan Türk bayraklı Kafkametler adlı kuru yük gemisi sürüklenerek mendereye çarpma suretiyle batmıştır. Gemide bulunan 12 Türk mürettebat ile halen irtibat kurulamamıştır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri, AFAD, Kıyı Emniyeti, Jandarma, emniyet, itfaiye ekipleri hazır beklemektedir. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanacaktır.” ifadelerini kullandı.