Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zaha’nın Yeni Takımı Ve Sözleşme Şartları Belli Oldu!

Galatasaray, Wilfried Zaha ile

Galatasaray, Wilfried Zaha ile yollarını ayırıyor. Süper Kupa maçı sonrası ayrılık kararı alan ve İngiltere Premier Lig takımlarıyla görüşen Zaha’nın yeni takımı büyük oranda belli oldu. İşte ayrıntılar…

Sarı kırmızılılarda Wilfried Zaha defteri kapanıyor. Süper Kupa’da oynanan Beşiktaş derbisinde yedek soyunan ve 75. dakikada oyuna giren Zaha, daha sonra ayrılık kararı almıştı.

Premier Lig’e yeniden dönmek isteyen ve eski takımı Crystal Palace ve Leicester City ile görüşen Wilfried Zaha’nın yeni takımı büyük ölçüde netlik kazandı.

Sabah’da yer alan habere göre Zaha, Leicester City ile her koşulda anlaşma sağladı. İngiltere Premier Lig’in yeni ekibi, tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak renklerine katacak.

Haber’de yer alan bilgiye göre Wilfried Zaha’nın 8.8 milyon euroluk yıllık maliyetinin tamamını Leicester City karşılayacak.

Okan Buruk da yaptığı açıklamada Zaha’nın İngiltere Premier Lig’e dönmek istediğini ve transfer görüşmeleri yaptığını söylemişti.

Diğer yandan tecrübeli futbolcunun sosyal medyada bir taraftarla tartışması dikkat çekti.

Zaha kendisini eleştiren Galatasaray taraftarına “Kapa çeneni” cevabını verdi.

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 42 maça çıkıp 2110 dakika süre alan Fildişi Sahilli futbolcu, 10 gol, 5 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

31 yaşındaki Zaha’nın Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.