Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wifried Zaha, Suudi Arabistan Yolcusu !

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray’a transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha gözden çıkarıldı. Deneyimli oyuncunun yenı adresi ile alakalı sıcak bir gelişme yaşandı.

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray'a

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig devi Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın bileti resmen kesildi. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk’un Turkcell Süper Kupa’da sonradan oyuna aldığı ve maç bitiminde de eleştirildiği Fildişi Sahilli futbolcuyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Oyuncu yüksek maliyeti ve beklentilerin altında kalan performansıyla hedef haline gelen Wilfried Zaha için ayrılığın kaçınılmaz olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki futbolcuya Suudi arabistan’dan Al Ittahad kulübünün ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde resmi temasa başlayacağı aktarıldı.

SUUDİLER 5 MİLYON EUROYU KABUL ETTİ

Edinilen bilgilere göre Suudilerin, Zaha için Galatasaray’a 5 milyon euro civarında bir bonservis vermeyi kabul ettiği de bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımda aynı zamanda Sergio Oliveira ile Leo Dubois’in de gözden çıkarıldığı vurgulandı. Yaşanacak ayrılıklara göre de yeni transferin gündeme geleceği belirtildi.

OKAN BURUK’UN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Galatasaray’ın Beşiktaş’a ağır bir mağlubiyetle kaybettiği maçında ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Zaha için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Mücadelede Victor Nelsson’un kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra sahadaki dizilişi Wilfried Zaha aracılığıyla oyuncularına iletmek istediğini belirten Okan Buruk şu ifadeleri kullanmıştı;

“10 kişi kalınca yanıma Zaha’yı çağırıp dizilişi anlattım. Kaan’ın stopere, Barış’ın sağ beke geçmesini ve 4-3-2 dizilmesini söyledim ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Oyun içinde sesinizi tam olarak yetiştiremiyorsunuz. Bazen görev verdiğiniz oyuncular da yanlış anlayabiliyor.”