Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel’den Jose Mourinho ve EURO 2024 Açıklaması

Son olarak Hatayspor’da teknik direktör yapan Volkan Demirel, EURO 2024 hakkında değerlendirmede bulundu. Ayrıca Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında açıklamalarda da bulundu.

Son olarak Hatayspor'da teknik

A Milli Futbol Takımı ile beraber İtalya’da bulunan Volkan Demirel, yaptığı açıklamada A Milli Takımın, EURO 2024’te en az çeyrek final oynayabilceğine inandığını açıkladı.

EURO 2024 hakkında açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, ”Çünkü benim oynadığımla şu dönem arasında çok büyük fark var. Daha çok yurt dışı tecrübesi olan, daha genç ama daha genç olmasına rağmen sahadaki olgunluğuyla hareket eden bir takıma sahibiz ve teknik direktörümüz de Montella. Ben kendisini çok takdir ediyorum. Hem Adana Demirspor’da hem de milli takımda yatığı organizasyon başarısı. Milli takımımız adına iyi geçeceğini düşündüğüm bir turnuva olacak. Gruptan çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Ama bu eleme maçlarında skor belli olmaz. Karşınızdaki rakip kim olursa olsun o anki şartlarla günün imkanları size skor getirir. Bu anlamda milli takımımızın en azından çeyrek veya yarı final göreceğini hayal ediyorum, umuyorum. İnşallah da düşündüklerimizi gerçekleştirriz, Hem ülke olarak hem futbol olarak buna ihtiyacımız var. Eminimki tüm Türkiye birlik olup, bizim enerjimize, takımımızın da oyunuyla Avrupa’da güzel bir ses getireceğiz.” dedi.

Mourinho değerlendirmesi:

Eski Fenerbahçeli futbolcu, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

!!İsim olarak çok büyük bir isim. En ufak bir çocuğa bile sorsanız Mourinho ismini herkes biliyor. tabii ki Türkiye’de bunun karşılığı reklam olarak çok büyük ama lig başlamadan, bu süreci görmeden yorum yapmak çok yanlış olur. İnşallah başarılı olur. Mourinjo’nun gelmesine insanlar mutlu oluyor çünkü herkes bir başarı, bir hedef bekliyor. Bu hedefe götürebilecek bir isim mi? Evet. Ama Türkiye, şartlar.. İsminiz ne olursa olsun doğru planlamayla hareket edilirse zaten başarı kaçınılmaz oluyor. İnşallah düşündükleri gibi bir sezon olur.”