Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel’den Halil Dervişoğlu Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 25.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor – Hatayspor’u konuk ediyor. Mücadeleden önce Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor mücadelesi öncesi Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Devre arası transfer dönemimi değerlendiren Demirel:’‘ Halil ihtiyacımız olan pozisyonda bir oyuncu. Galatasaray’a teşekkür ediyorum bu transfer için. İyi transferler yaptık. 5 oyuncuyu kadromuza kattık. Transfer yapmak için değil, ihtiyacımız olan ve Futbol anlamında hayatına dokunabildiğimiz oyuncuları almak istedik. Rui’yi getirdik yurt dışından. Bizim ihtiyacımız olan bir mevkiydi. İyi bir planlamayla güzel bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum.” dedi

Sözlerine devam eden Volkan Demirel:” Anma törenine katıldık, sonra Başakşehir’le oynadık, buraya geldik. Transferin son günleriydi. Hatay için ne gerekiyorsa ona göre hareket etmek zorundayız. Hatayspor için amacımız oradaki insanlara umut olmak. onların adının geçtiği her yerde onları temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bizim bu seneki misyonumuz bu. 2-3 haftadır güzel sonuçlar alıyoruz. Buradan da puan ya da puanlar almak istiyoruz.” dedi.