Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Volkan Demirel’den Deprem Paylaşımı!

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yıl dönümünden dolayı paylaşım yaptı. Depremde hayatını kaybeden Hatayspor futbolcusu Christian Atsu’nun attığı son golünü paylaşan Demirel, “Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevin. ve umudu simgeliyor” ifadelerini kullandı.

Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu için duygusal bir paylaşım yaptı.

DEPREMŞN ÜZERİNDEN BİR YIL GEÇTİ

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkım yaşanmıştı. Türkiye’yi yasa boğan ‘Asrın Felaketi’ olarak tabir edilen 6 şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti. En çok yıkım alan illerden biri olan Hatay’da binlerce kişi hayatını kaybetti. Bunlardan biri de Hatayspor futbolcusu Christian Atsu’ydu.

“DEPREM ATSU’YU, TANER HOCAMIZI VE BİRÇOK SEVDİĞİMİZİ BİZDEN ALDI”

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Atsu’nun attığı son golü paylaşarak, “Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu’yu Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay’ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yıl geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz. Asla #unutmayacağız”

VOLKAN DEMİREL’İN PAYLAŞIMI İÇİN TIKLAYIN!

DİĞER VİDEOLAR