Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Volkan Demirel’den Beşiktaş Değerlendirmesi!

Spor yorumcusu olan Volkan Demirel, dün akşam oynanan Beşiktaş – Samsunspor mücadelesini TV 100 ekranlarından değerlendirdi.

DEMİREL’DEN DEĞERLENDİRMELER

Spor yorumcusu olan Volkan Demirel, dün akşam oynanan Beşiktaş – Samsunspor mücadelesini TV 100 ekranlarından değerlendirdi.

“DENEME YANILMA YÖNETİMİ”

“Beşiktaş’ı ve tüm takımları oyun olarak konuşmak için erken. Hazırlık dönemindeyiz, herkes deneme yanılma yönetimi ile ilerliyor.”

“RAKİP OYNARKEN GOLÜ BULUYOR”

“Beşiktaş’ın doğru transferler yaptığını düşünüyorum. Beşiktaş’ta dikkat ederseniz rakip oynarken Beşiktaş golü buluyor. Galatasaray maçında da aynısı oldu. Biraz daha geçiş oyununa odaklılar.”

“BENDE VARIM DİYOR”

“Beşiktaş geçiş oyununu fazla deniyor. Bu sene ligde ‘Bende varım’ diyor. Hem Galatasaray maçı hem bu maç onu hissediyoruz.”

“BEŞİKTAŞ’IN YARIŞTA OLMASI LAZIM”

“Beşiktaş’ın bu yarışta her zaman olması lazım. Türk futbolunun dört güzide kulübü. Bunlar olmayınca şampiyonluğun tadı tuzu olmuyor. İnşallah Beşiktaş bu sene o rekabetin içinde olduğunu yaptığı transferlerle ve doğru planlamayla da gösteriyor.”

“ICARDİ HAVASI YARATACAK”

“Immobile bence bir Icardi havası yaratacak. Öyle hissediyorum.”

“TRANSFERLER DOĞRU”

“Hem Siva hem Immobile doğru transferler. Paulista’da iyi. Musrati, Fernandes ile birlikte oynar ama tek 6 numarada çok zorlanır. Çünkü baskıya gelmeyen bir futbolcu. Türkiye’de Musrati geçen sezon baskı yediğinde çok top kaybı yaşadı. Tek oynarsa sıkıntıya girer. Geçen sezondan sonra adaptasyon süreci olsun, alışma süreci olsun daha derli toplu Musrati var”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT