Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vodafone Türkiye’deki Geliri Ne Kadar ?

Vodafone Türkiye’de rekor kırdı.

Vodafone Türkiye’de rekor kırdı. 2023 – 2024 mali yılına ait ilk yarıyıl notu açıklandı. Vodafone Türkye’de bu dönemde elde ettiği başarılar, abone sayısındaki artış, sabit geniş bant hizmetindeki performansı ve dijitalleşme alanındaki tüm yeniliklerini içeriyor. İşte tüm detaylar …

Vodafone Türkiye Geliri 20.8 Milyar Tl’ye Ulaştı

Vodafone Türkiye’nin servis geliri, 2023 – 24 mali yılında 20.8 Milyar Tl’ye yükseldi. Öte yandan bu dönem içinde Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kar 8.0 Milyar Tl olarak belirlendi.

Vodafone Türkiye’de mobi abone sayısı ise 25.4 milyona  ulaştı ve (Makineler arası İletişim) dahil toplam Abone sayısı 29.3 milyona çıktı. Vodafone Türkiye’de faturalı abone sayısı 19.1 milyona ulaştı. Sabir geniş bant abone sayısı ise 1.4 milyona ulaşarak teknolojideki güçlü konumunu korudu.

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy Şu Şekilde Değerlendirdi

” Vodafone olarak, dijitalleşmenin Türkiye ekonomisini dönüştürecek, kalkınma hedefinin gerçekleştirilmesi sürecine ivme katacak bir unsur olduğuna inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılında da bir yandan Türkiye’nin dijitalleşmesi için çalışırken, bir yandan da bu alanda gelişin fırsatlarını inceleyen, kamu politikası için önemli veriler sağlayan analizlerin üretilmesine liderlik ediyoruz.

Bu anlayışla hazırladığımız ‘Dijital Türkiye 20302 raporunda, ülkemizin dijital dönüşüm sürecinim en önemli unsurları olan toplum, şirketler, devlet ve altyapıyı mercek altına aldık. Bu dört alanda Türkiye’nin dijital dönüşümündeki durumunu, potansiyel gelişim alanlarını ve olası ekonomik etkileri, gelişmiş ülkelerle karşılaştırmalı bir perspektifle değerlendirdik. Vodafone olarak, müşterilerimizin, ekosistemimizn ve ülkemizin dijital geleceğine fayda sağlayacak politikaların geliştirilmesine katkı vermeye hazırız.”