Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella’dan Smih Kılıçsoy ve Arda Güler Açıklamaları !

A Milli Takım’ın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Milli Takımın Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde son durum hakkında değerlendirmede bulundu.

A Milli Takım'ın İtalyan

A Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası EURO 2024 kapsamında ikinci hazırlık maçına Avusturya ile deplasmanda çıkacak. Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadı’nın ev sahipliği yapacağı müsabaka 26 Mart Salı günü saat 22,45’te başlayacak.

Türkiye – Avsturya müsabakası öncesinde Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Montella, ”Dünyadaki bütün hocalar ve futbolcular, Avrupa Şampiyonası’na katılmak ister. Bütün hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Hayallerimiz var. O hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallerle birlikte yürürüz. Çok iyi gidiyoruz. Rekaber seviyemiz çok yüksek. Son hazırlık maçında ço iyi performans verdik diyebilirim. Sadece 5 maçtır burada olduğumu da söylemeliyi.” dedi.

Montella, ”Analizleri yaparken bir hocanın görevi, duygularına kapılmadan bu işi yapabilmek. Ben bir hoca olarak bir konuda gurur duyuyorum, kimi çağırırsak çağıralım birliktelik hissiyati olan ve kararlı bir grup oluyor. Bu beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Sahaya iyi yayılmak önemli. Son bölümdeki final aksiyonlarını daha iyi yapabiliriz. Macaristan, bizden önce çok pozisyona giren bir takımdı. Bizim maçta çok az pozisyon bulabildiler. Özellikle ön tarafta ne kadar aksiyona girebildik bu şekilde. Baktığınızda son 10 maçına Macaristan’ın, bu kadar çok şut atabilen bir takım değildi. Biz bunu başarabildik.” sözlerini sarf etti.

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Real Madrid forması giyen Arda Güler hakkında Montella, ”Antrenmanlarla maçların seviyesi farklı olduğu için Arda’nın Real Madrid’de biraz daha süre alması, oynaması bizim için daha iyi olur. Real Madrid için de, Arda için de, bizim için de daha iyi olur.” ifadelerini kullandı.

SEMİH KILIÇSOY HAKKINDA

Deneyimli teknik direktör Montella, Semih Kılıçsoy hakkında ise, ”Semih’in ben çok seviyorum, çok da beğendiğim bir oyuncu. Bu yüzden de çağırdım. Uluslararası düzeyde deneyimi çok az olan bir oyuncu. Hocalar olarak her futbolcunun bir yolculuğu vardır, onlara refakat etmemiz gerekir gelişmeleri için. Benim amacım 18 yaşında A Milli Takım’ın kokusunu ona hissettirmekti. Benim mesajım şu Semih’e, biz burdayız ve senin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Yanılmıyorsam Ümit Milli Takım’da da çok oynadığını hatırlamıyorum Semih’in ve bizim Ümit Milli’de İtalya ile çok önemli maçımız var dedi.” açıklamasında bulundu.