Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella’dan Açıklamalar !

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında konuk olduğu İtalya ile berabera kaldı. Müsabakan sonra Türkiye teknik direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlık maçı kapsamında , A Milli Takım konuk olduğu İtalya ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakadan sonra A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella’nın açıklamaları:

”ÜZÜCÜ DURUM”

”Güzel akşamların böyle bir kötü hatıraları olabilir. Ozan için iyi hissiyatlarımız yok. Avrupa Şampiyonası öncesi böyle sakatlıklar yaşayınca daha da üzücü oluyor durum durum.”

”SKORDAN MEMNUNUZ”

”Skordan memnunuz. 1-1 de bitebilirdi maç. Bazı kurgusal detayları düzeltebileceğimizi düşünüyorum. Rakibimiz, güçlü bir rakip. Geliştirebileceğimiz noktalar da var. Bu şekilde devam edeceğiz.”

”OZAN HAKKINDA BİLGİ ALMADIK”

”Ozan hakkında hala bilgi alamadık ama iyi bir hissiyatımız yok. Sezonun bu bölümünde herkesin hayalleri var, bu hayallerin bu iekilde yok olması üzücü tabii ki”

”İLK HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK”

”En genç milli takım biziz. Üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonası’na katılıyoruz, son iki turnuvada gruptan çıkamamıştık. Büyük hayallerim var ama bu hayallere küçük adımlarla gitmeyi seviyorum. İlk hedefimiz gruptan çıkmak.”

KENAN YILDIZ HAKKINDA

”Kenan Yıldız tam bir futbolcu. Kenan’ın fiziksel olarak geliştiğini söyleyebilirim. Henüz 18 yaşında ve hala gelişebilir, maçın içindeki enstantaneleri yönetme konusunda gelişebilir. Bu kadar tanınmış bir oyuncu olarak kendini bozmaması gelecek için olumlu bir not”