Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella’dan Açıklamalar !

Türkiye A Milli Takım

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli Teknik Adam : ” Federasyon benden önce EURO 2024, sonra Dünya Kupası bileti almamı istedi. Bu takıma kazanma mentalitesini aşılamak istiyorum.” ifadesini kullandı.

Montella’nın Açıklamaları:

Vincenzo Montella A Milli takım Teknik Direktörlüğünün sorumluluğunu hisseden Montella ,” Türkiye’de inanılmaz bir futbol tutkusu var. Sokakta yürürken beni görüp öpüyorlar. Bana böyle davranan bir ülke için elimden geleni yapmak istiyorum” dedi.

İtalya’da Küstah Biri Göründüğüm İçin Üzgünüm

” Türkiye, İtalyan futbolunun bana biraz sırt çevirdiği, sadece benden kaynaklanmayan bir dizi hatadan dolayı sonuç alamadığım zorlu bir dönemden sonra yola devam etmemi sağladı. Üzerime çok etiket yapıştırıldı. İtalya’da soğuk ve küstah biri göründüğüm için üzgünüm. Futbolda üzerinize bir etiket yapıştırıldığında sonra çıkartmak zor oluyor. Mağduru oynamaktan nefret ederim ama bu yapılanların doğru olduğunu düşünmüyorum.”

Türkiye’deki Deprem Hakkında Konuşan Montella

” İçinde olmadığım, trajik bir anda daha yakından tanıdığım ve takdir ettiğim bir halkı temsil etmenin gururunu ve sorumluluğunu hissediyorum. Deprem, 40 bini aşkın insanın ölümüne on binlercesinin yaralanmasına neden oldu.”

Zirvede Bir Hoca

” Luciano ile birbirimize tebrik mesajları gönderdik. Teknik direktörlüğümüde yapmıştı. Her zaman benim favorim olmuştur. Zirvede bir hoca. İtalyan milli takımını Avrupa Şampiyonasına götüreceğime inanıyorum. Türkiye ile İtalya arasında mart ayında bir dostluk maçı yapmak güzel olurdu.”

Harika Bir Macereya Daldım

” Geleceğe gelince, bir gün İtalya’da çalışmak için geri döneceğim ama şimdi tamamen bu harika maceranın içine dalmış durumdayım ve bunun tadını sonuna kadar çıkartmak istiyorum.” dedi ve sözlerini noktaladı.