Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincent Aboubakar’a 3 Fransız Kulüp Talip !

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta geleceği en çok merak edilen oyunculardan birisi olan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar’ın geleceği ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Aboubakar’ın Fransa Ligue 1’e transfer olması çok yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta

Bu sezon Beşiktaş’ta istediği başalamayan ve tartışmalı isimlerin başında gelen Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar için için sıcak gelişmeler yaşanıyor ve Fransa devlerine transfer olma ihtimalleri atıldı.

Fransız basınında çıkan haberler göre; Beşiktaş’ın yıldız ismi Vincent Aboubakar’ın siyah-beyazlı kulüpte netlik kazandı. Kamerunlu isim yaz transfer döneminde kesin olarak takımdan ayrılacağı iddia edildi.

3 KULÜP PEŞİNDE

Beşiktaş’ın yıldız ismi Vincent Aboubakar ile ilgilenen kulüpler ise Lens, Marsilya ve Rennes. Bu kulüpler gelecek sezon Aboubakar’ın kesin olarak Ligue 1’de oynayacağını bildirdi.

ABOUBAKAR’IN ŞARTI

Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar’ın yeni kulübünden tek şartı ise Beşiktaş’tan kazandığı yıllık 3.5 milyon euro. Tecrübeli oyuncu daha önceden para için problem çıkartmış ve Beşiktaş’ın yeni yönetimi geldikten sonra kadro dışı kalmıştı.

ABOUBAKAR’IN SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş forması ile Vincent Aboubakar bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 27 maçta 11 gol ve 3 asist yaptı.