Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincent Aboubakar Açıklamasında; ‘İstenmediğim Yerde Durmam’

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta forma giyen, Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar, Galatasaray müsabakasında tribünlerden gördüğü tepki için takım arkadaşlarına dert yandı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta

Bu sezon Lige istediği gibi başalayamayan ve geçtiğimiz aylarda kadro dışı kalan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar, 28. haftada oynanan Galatasaray derbisinde oyuna girdiği zaman taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı. Bu olaydan sonra yıldız oyuncuı Aboubakar takım arkadaşlarına dert yandı.

”İSTENMADİĞİ YERDE DURMAM”

Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar; ”Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek b”eklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım.” ifadelerini kullandı.

SAMET AYBABA’DAN ABOUBAKAR’A TEPKİ

Vincent Abobakar’ın bu sözlerinden haberdar olan, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Aboubakar’a ; ”Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek.’‘ diye moral verdi Kamerunlu yıldıza.