Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veda Mektubu Bırakarak İntihar Eden Uzman Çavuş Üstlerini Sorumlu Tuttu

Şırnak’ta görev yapan jandarma

Şırnak’ta görev yapan jandarma uzman çavuş Ökkeş Gök, görev yaptığı birlikte şahsi tabancası ile intihar etti. İntihar etmeden önce veda mektubu bırakan Gök, “Geldiğim günden beri sürekli baskıya ve insan vücuduna aykırı çalışmalara maruz kalıyorum… Artık tahammül edemiyorum sürekli üstlerimden doğrudan veya dolaylı tehdit yaşamaktan bıktım” ifadelerini kullandı.

Şırnak’ta görev yapan jandarma uzman çavuş Ökkeş Gök, 16 Aralık tarihinde kaldığı yatakhanede şahsi tabancası ile intihar etti. İntihar etmeden önce veda mektubu bırakan Gök, “Geldiğim günden beri sürekli baskıya ve insan vücuduna aykırı çalışmalara maruz kalıyorum… Artık tahammül edemiyorum sürekli üstlerimden doğrudan veya dolaylı tehdit yaşamaktan bıktım” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Jandarma Genel Komutanlığı da müfettiş görevlendirdi.

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ÖKKEŞ GÖK’ÜN VEDA MEKTUBU

16 Aralık tarihinde Şırnak’da kaldığı yatakhanede şahsi tabancası ile intihar eden uzman çavuş Ökkeş Gök’ün veda mektubu şu şekilde,

“16.12.2023 Ökkeş Gök

Şırnak ilinde 2020 yılından beri çalışmaktayım. Geldiğim günden beri sürekli baskı ve insan vücuduna aykırı çalışmalara maruz kalıyorum. Karşı çıktığımız zaman terörist ve daha ileri sorunlar ortaya çıkıyor. Artık tahammül ediyorum. Sürekli üstlerimden doğrudan veya dolaylı tehditler yaşamaktan bıktım. Tüm birikimlerimi anneme bırakıyorum. Özür dilerim yaşamayı beceremedim”

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

  1. Şırnak İli Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Güneyçam Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş GÖK, 16 Aralık 2023 tarihinde saat 19:58 sıralarında hizmet binasında kalmakta olduğu yatakhanede kendisine ait olan zati tabanca ile hayatına son vermiştir.
  2. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikata başlanılmış olup soruşturma halen devam etmektedir.
  3. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı tarafından konutu araştırmak üzere müfettiş görevlendirilmiştir.
  4. Kederli GÖK ailesine başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.