Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van’daki Bayram Ailesi’nin Düğününde Toplanan Para Ne Kadar?

Van’da sevilen ailelerden biri

Van’da sevilen ailelerden biri olan Bayram ailesinin düğününe yoğun katılım sağlandı. Düğüne katılan 10 binden fazla kişiden damada 10 milyon liradan fazla para, geline ise kilolarca altın takıldı.

Van genelinde sevilen ailelerden biri olan Bayram ailesinin düğününe yoğun katılım gerçekleşti. Düğünde damada 10 milyondan fazla para, geline ise kilolarca altın takıldı. Damada toplanan parayı onlarca kişi 6 saatte anca sayabildi.

DÜĞÜNE 10 BİN KİŞİ KATILDI!

Van’ın Bayram ailesinden Cemal Bayram’ın oğlu Onur Bayram, Gravi aşiretinden Faik Şen’in kızı Havin Şen ile evlendi.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen düğün törenine Türkiye’deki bir çok ilden ve Almanya, Amerika, Hollanda, Fransa, Irak, Suriye ve İran’dan yoğun katılımcı oldu. Katılımcıların arasında belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, farklı aşiretlerden aşiret liderleri, kanaat önderleri ve beraberindeki 10 bin kişi katıldı. Düğünde gelen misafirlere 220 küçükbaş hayvan kesildi.

GELİNE KİLOLARCA ALTIN TAKILDI

Yemek ikramlarının ardından takı törenine geçildi. Takı töreninde çifte takılan paraları 12 kişi 6 saatte anca sayabildi.

6 saatlik para sayma işleminin bitmesinin ardından damada 10 milyon 150 bin TL nakit para takıldı. Geline ise kilolarca altın takılarak Van’da son yıllarda en çok takı takılan düğün oldu.