Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van Bronchorts’un Süper Kupa İlk 11’i Belli Oldu!

Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Giovanni van Bronchorst, Süper Kupa maçında ezeli rakibi Galatasaray’ı hazırsızlık yakalamayı planlıyor.

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü

Süper Kupa’da ezeli rakibi Galatasaray’ı yıkmayı amaçlıyan Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronchorst, teknik heyete zafer planını hazırladı. Giovanni van Bronchorst, hücuma çıkışlarda bir bekin orta sahaya katılmasını ve ön alanda kalabalık oyunj oluşturmayı hedefliyor. Bu rolü ise Arthur Masuaku’ya verdi. Deneyimli hoca savunmadan çıkışları henüz istediği seviyede bulamazken, stoperlerin bu konudaki yetersizliklerinden dolayı Al-Musrati’den oyunu başlatacak isim olmasını istedi.

RAFA SİLVA HÜCUMA YÖNLENDİRECEK

Takımdan orta sahada kısa ve hızlı paslar ile yerden oyun kurulmasını isteyen Bronchorst, Süper Kupa’da takımı daha hızlı ve tempolu oynatarak Galatasaray’ı geçişlerde hazırsızlık yakalamayı amaçlıyor. Hollandalı hocanın en önemli kozu ise Rafa Silva olacak. Hollandalı çalıştırıcı, Rashica ve Semih’i yönlendirecek ismin Rafa olmasını ve oyunun merkezden kanatlara Portekizli üzerinden dönmesini istiyor.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11!İ

Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile