Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dünya

Ürdünlüler’den Filisti’e Destek Yürüyüşü, Yüzlerce Kişi İsrail Sınırına Doğru İlerliyor !

İsrail-Filistin arasında yaşanan çatışmalarda Filistin’e destek veren yüzlerce Ürdün’lü, ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail sınırına doğru ilerliyor.

İsrail’in 7 Ekim’den beri Gazze’ye düzenlediği bombardıman devam ederken, Ürdün’de sokağa inen yüzlerce Ürdün vatandaşı ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail sınır kapısına doğru yürüyüşe geçti.

SINIRA DOĞRU İLERLİYORLAR

İsrail – Filistin çatışmasında Filistin’e destek için yürüyüşe çıka yüzlerce Ürdün vatandaşı ellerinde Filistin bayraklarıyla karayolu üzerinden İsrail sınırına doğru yürüyüşe çıktı.

ÜRDÜN KRALI FİLİSTİN’E DESTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

İsrail – Filistin arasında yaşanan çatışmalarda, geçtiğimiz günlerde Filistin’e desteğini açıklayan Ürdün Kralı 2. Abdullah, yaptığı konuşmada, “Pusulamız Filistin olmaya devam edecek, Filistin’in tacı Kudüs kentidir. Bölgemiz ve tüm halkımız barış içinde yaşayabilmesi için kardeş Filistin halkı tüm haklarını elde edinceye kadar adil davasını ve çıkarlarını savunmaktan geri durmayacağız. Ürdün’de zorluklar ne olursa olsun Kudüs’teki Müslüman ve Hristiyanların kutsallarını savunma duruşundan taviz vermeyecek.” demişti.

DİĞER VİDEOLAR