Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünal Aysal: ”Ben Başkan Olsaydım Ali Koç Sahaya Girmezdi ”

Galatasaray’ın eski başkanı olan Ünal Aysal, konuk olduğu tv100’de soruları yanıtladı ve Dursun Özbek’in Ali Koç’un düelloya davet etmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Galatasaray'ın eski başkanı olan

Galatasaray’ın eski başkanı olan Ünal Aysal, konuk olduğu tv100’de soruları yanıtladı ve Dursun Özbek’in Ali Koç’un düelloya davet etmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Par’ın sorusu: ”Bu hafta sonu ne öngörüyorsunuz? Süheyl Batum kazanır mı diyorsunuz yoksa Dursun Özbek’in şansı daha mı yüksek?” sorusuna Ünal Aysal, ”Çok net söyleyeyim, taraftar ve genel kurul üyelerinin davranışları bazen farklıdır bazen değil genellikle farklıdır çünkü taraftar olarak hepimizin izlediği gözlediği ve etkilendiği topun çizgiyi geçmesidir.” ifadelerini kullandı.

Par’ın sorusu; ”Yıllar sonra Galatasaray seyircisi size yeniden başkan olmanız için çağrılar yaptı. Siz aday olmadınız? Sportif A.Ş.’nin başında olarak geri dönmek istiyorsunuz? Başkanlığa neden aday olmadınız?’‘ Sorusuna Ünal Aysal; ”Bu görevi daha önce yaptım. Genel Kurul bana gerçekten bu şerefi bahşetti. 2011-2015 mart ayına kadar bu görevi laikiyle yaptım. Çok güzel dönem geçti. Çok güzel hatıralarım var.” diyerek yanıtladı.

”SİYASİ OPSİYONLAR VE TERCİHLER VAR”

Ünal Aysal; ‘‘Ben kesinlikle Dursun Özbek’i iktidara yakın olduğu için eleştirmiyorum. Böyle bir hakkımız yok. Galatasaray’da milyonlarca taraftar var. Bu taraftarların hepsinde siyasi opsiyonları ve tercihleri var.” dedi.

”BEN BAŞKAN OLSAYDIM ALİ KOÇ O SAHAY GİRMEZDİ”

Par’ın sorusu; ‘‘Ünal Aysal başkan olsaydı Ali Koç o stada giremezdi bu olaylar da yaşanmazdı diyormusunuz?’‘sorusuna Ünal Aysal, ”Tahmin ediyorum zaten girmezdi. Bu karşılıklı saygıdan bir şey.” yanıtını verdi.